Followers

Monday, June 17, 2013

menuggu

assalamualaikum 

sekarang tengah sibuk untul study and siapkan esaimen yang last sekali. itu yang rasa membebankan sikit. yang lain-lain tu kebanyakannya dah setel and selamat sampai ke tangan yang sepatutnya lah, just esok ni aku ada presentation regarding on advance figh muamalat. cuak sebenarnya neh. GULLPPP!

But frankly speaking.. dalam kelas tu dengan kelas planning banyak sangat yang aku belajar and aku rasa aku kena praktikkan for my own sake, my future lah definitely :) even kelas tu sir-sir nya garang-garang belaka but still enjoy :D kita gain experience dari guru kita sendiri. tak salah kan :)

last but not least.. today is FATHER' S DAY! :) happy father's day untuk bapa-bapa sekalian merangkap father to be., tak lama dah kan nak dapat baby? ehhhemm.. semoga dikurniakan bayi yang sihat-sihat belaka.. insya allah :) and semoga aku menjadi solehah dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah jugak ^_^ \/ 

setakat nie saja post hari ni sebab terlalu mengantuk sangat kan sooo.. chaw dulu .. assalamualaikum :)

ps : mengadu kat ayah tiket bus mahal .. nak balik pun sengket dah ni ha. ayah cakap balik la. balik sambut puasa dgn balik sambut raya, yeaahhha means 2x balik . ekekekeke :)