Followers

Thursday, October 23, 2014

Diet Hantu

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)

First thing, esok kita akan menyambut tahun baru dalam Islam. Insya Allah .

So kenkorang semuaaaaa, jangan lupa pulak membaca doa akhir tahun and awal tahun. Okeeeyyyhhh Pastu mintak laaaa apa-apa supaya dosa-dosa yang lalu di lupuskan dengan korang punya amal kebaikan. Ameen

Untuk pengetahuan korang lah kan aku da start diet tau daaakk. Sebab? Sebab aku bakal grad withing less than one month. Huaaaaa gila stress tau daaakk tapi dok kuat makan lagi., Essshhh hantu betul laaa badan aku nie kan..

Aku nie kalau nak tau gigih gila online sesambil godek-godek resepi yang sesuai dengan diet aku nie. Siap ada food diaries laaaggiii tp HAHAHAHHA hampeeehhdduu yabeda bedu,

Stresss gila. kenapa makin memboyot lemak-lemak yang ada neh. Tolong lah pergi dari sini dengan secepat yang mungkin.  Aku sudah tidak perlu kan engkau after engkau telah berada dalam badan aku for many years darling.

Hampa T_________________________________T

Tuesday, October 21, 2014

Impian dalam mimpi

Assalamualaikum and a very good afternoon oulss :)

Macam biasa aku kini berada di dalam pejabat. Acecece ayat aku habis skema kan walhalnya aku tengah kejar masa sebab mana nak hupdate blog lagi, nak menaip lagi, nak pikir idea yang belum mencurah-curah lagi untuk aku coretkan di sini , mana nak kejar masa lagi nak siapkan kerja, Semuanya kena siapkan dalam tempoh nie. Poyoooo kan

Just nak share sikit laaa.

Actuallyyyy



Actualllyyyy kaaann




Actually kan aku sebenarnyaaaaaa...



Aku sebenarmya minat


haa?


Minat dekat sape tu?

minat untuk berniaga laaa... tak kira la online ke.. face to face dengan buyer ke.. tapi aku tak suka jadi promoter. Acane tu kan? Hurmmmmm tapi aku minat untuk hasilkan sesuatu dan aku ingin kongsikan dengan dorang. Kiranya aku dapat duit dorang dapat barang. So sekarang aku tengah kira-kira untuk buat bisnes ape.. hurmmm

Apa pendapat korang eh?

Saturday, October 11, 2014

Kifarah





Allah bagi sakit itu untuk hilangkan dosa kita
Maka bersabarlah dengan ujian yang diberi-Nya
Semoga kita sentiasa ingat akan Dia
Selalu mengadu pada Dia
Kerna Dia pemberi penawar bagi kesakitan kita

Sakit itu penghapus dosa
Maka
Alhamdulillah