Followers

Thursday, September 8, 2011

rambut sama hitam , hati lain-lain

aku & kau.. ibarat seperti ini sekarang.. =) juz pray 4 u sekarang..
peribahasa yang serius yang aku boleh cakap.. sesuai sangat-sangat dengan kondisi aku sekarang..  =)
people might said dat, berkawan biar seribu.. bermusuh biar zero.. hehehe ade ker? persoalannya , apakah orang yang kita berkawan itu merupakan seseorang yang boleh diharapkan.. of coz la we deserve like dat.. rite? until we give kepercayaan, priority, n attention.. tp itu lah.. diberi susu.. dibalas tuba.. setelah kebaikan yang dilontarkan hancur berkecai.. juz like.. parghhhhh!!!
tapi aku xkesah.. adat berkawan..mybe dulu dia pernah terasa hati dengan aku.. or aku ade buat something dekat dia.. pastu dia pun cula lah membalas dendam dengan membuat apa yang aku terbuat dekat dia.. tp xpe.. Allah kan Maha Kuasa.. even aku tak diberi pertolongan oleh dia.. still ade lagi yang membantu..dan alhamdulaillah... Allah mempermudahkan segala kerja hari ini tanpa meminta tolong dari dia.. Aminn..

tapi macam agak terkilan larh.. dulu ibarat macam tiada rahsia.. sekarang.. biarlah.. kami x rapat dah sekarang.. xkesah.. =) Ramai lagi yang sudi menghulur pertolongan kan?

seeloknya macam nieyh larh.. =) hepi frenship. !

No comments :