Followers

Sunday, December 23, 2012

together with him

assalamualaikum .. hype peepss :)

actually jam sekarang dah pukul 3.11 PAGI and aku masih xtido lagi. why?? sebab dah terlampau lama dah aku nie asyik tidur awal so today im proudly to stand up until.. entah.. tak dapat nak dikenal pasti kan lagi bila nak tidur. ekeekekekeke :D

for your imformation, sekarang aku.. ok laa tak lama macam orang lain kan.. baru celebrated first anniversary on 11 Deccember 2012 ari tuu tu.. hehehehe

but im proudly to say that, we know  each other since primary school..  no no no.. jangan terkejut. hhehe yeah.. its true man! since err.. tak da exactly tarikh but dari sekolah rendah laa.. kan? hehehehe :) jeles dak ? jeles dak? :P :P :P.

the progression utk our relationship macam better la dari dulu.. even dia tetap pemalu sampai sekarang . how sweet you are awk! :) both famili dah tau .. pesan mak.. jaga elok-elok,. doa bagi kekal jodoh.. ni yang SAYANG mak lebih nie.. tolong doa dekat anak dia cenggituu.. :D

5 benda yang aku suka pasal MR.N nie adalah

1. over protective. sangat kot even nak jalan tepi jalan pun tak lepas :(
2. lembut . bukan kategori yang au tu tau..  tapi the way he treat me.. :D
3. anak mak kot. hehehehe macam ni better kot. means that dia xakan berkasar dengan perempuan sebab mak dia kan perempuan. if dengan mak dia pun dia xhormat, so what point here? rite? :D credit to him laa..
4. tak kedekut. overall kat sini  tak kedekut dari masa, duit, energy or anything that come from him. he always said " anything for you.. " serius . sumpah teruja. HAHAHA! :p
5. memasak. ok maybe aku tak dapat tengok dari depan mata rite pasal nie. but aku suka lelaki masak. KENAPA? sebab nanti nak ajak masuk dapo together-gether laaa.. hehe sweet kaaannn? ok dak .. tapi aku suka laaa kalau kalau lelaki pandai masak.. at least in future,, ada orang yang dpat masak dekat kita kaann,, kan awk kann?

benda yang negative dekat dia tapi aku suka adalah :

1. maybe dia cepat marah. tapi aku suka. lagi suka buat dia marah ada laaa.. hahaha tp promise xkan buat sampai dia over pressure lagi dah macam hari tu . my bad :(
2. his jealousy. aku suka dia jeles dan suka bagi dia jeles. tanda beliau sayang kan kita leeteeuww.. :D
3. myb he looks like sedikit mengongkong tp rasa macam dak jugak la.. certain time maybe. tapi aku suka.. :) take note awk eh.. :)


kadang-kadang dia nie sedikit nakal laa.. macam ari tu.. saja je kan nak buat suprise dekat aku.. kononya tak dapat hadir utk konvo aku. SUMPAH aku speechless.. but maybe aku nie sedikit heartless kan,. so xda la nampak sangat keterujaan aku tu.. if xdak mak ngn ayah.. memang dah selamat dah dia nie.. hehehe *kontrol ayu sikit* :P ;P

and i hope .. our relationship never end awk..  grow old with you is my dream :) weee xsabar nk end kan my dgree and waiting for him, :D

2 comments :

nafisnadia said...

To be with u is the best thing happened in my life

Nadia said...

=)