Followers

Sunday, December 23, 2012

engagement day

assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh

bestnyaaa dapat bertunang.. kan? bakal mak mertua sarungkan cincin dekat jari .. cium tangan beliau.. and last. show off.. im married! over.. padahal baru bertunang but tu pun one of stages nak berkahwin... ekekekeke

hati time tu nervous sangat laa kan ... nk tunggu kena sarung cincin,. phewww... macam nak pengsan :) but rasa tu ilang after cincin dah dekat jari.. hehehehehehe :D

hepinyaaa... kan?

ok. my dream je tu .. :( lambt lagi kan...  engagement day yang ari ni punya nie kan .. member aku punya merangkap classmate, housemate and bestfren laaa :))))

dia bertunag and im hepi for her.. sangat hepi dan doakan beliau hubungan dengan suami to be tu berkekalan sampai syurga.. ameeennn :) memang boleh tengok la dia punya happiness tu kan.. kalau laa aku dekat tempat dia.. maybe tengah mimpi kot masa tu *cubit skit*. hehehehe

gambar akan menyusul maybe dalam entry yang akan datang sebab softcopy nya belum ada sama aku.. and aku pun xsempat nak tengok tadi kan.. hehehe

tapi serius laa tdi kan. kakak mizah qeja nak ambik gambar jaa.. sampai siap2 baring atas lantai nak snap pic. overnyaa kak.. hahaahhah memang tak larat posing laa tadi kan.. hehehehehe :)))

pape pun.. best of luck fren. semoga menjadi yang solehah untuk bakal suami anda.. :D

2 comments :

Anonymous said...

Meh saya masuk meminang:)

Nadia said...

mngada lah tu kan.. :P