Followers

Friday, August 2, 2013

H.E.A.D.E.R

Assalamualaikum :)

taraaa... header baru even aku tau buruk.. Kan?Kan? HAHAHAAHA! Okeh sewel. Aku baru je berjinak-jinak sebenarnya AND one more thing is aku tak sekreatif untuk mengedit, so that is my result. Muahahaha gila sedih. HAHA!

But fefeling satisfied too sebab boleh buat. guna Paint punya software ja kot. Comot momot semua adalah. See? boleh nampak kan.., :( Next time aku install dia punya real software eh. baru boleh buat cecantik kan? hihihhihihihhi fefeling BAJET :p

Aku buat dari semalam kot benda alah tu. since semalam ( dekat Shah Alam lagi) and sambung dekat rumah lak (Alor Setar). see? my EFFORT nak accomplish benda nie jugak. HEH?

Before that, salam ke 25 RAMADHAN.. lagi 5 hari lagi Ramadhan bakal meninggalkan kita. and im feeling bad. tak sempat nak habiskan azam Ramadhan kali nie. wuuuuuuu :( tapi boleh dikatakan rekod yang membanggakan jugak sebenarnya puasa kali nie. Alhamdullilah. dari segi perubahan tip top punya perubahan if nak compare dengan Ramadhan sebelum-sebelum nie. semoga aku dapat bertemu lagi Ramadhan yang akan datang :'(

Sekarang nak tido dulu lah. Perlukan ketenangan sebab esok bangun sahur terus nak check RESULT.. tu benda yang sangat mendukacitakan and aku terima segala ketentuan yang memang ditentukan untuk aku esok :'( Fefeling bad :(((


i really hope that i can maintain my past performance but all in HIS hand rite now and im already tawakal with HIM after i had done my paper. with my own effort, prayers from parent and  friends.. i really hope there will be good thing for me. BISMILLAH . May ALLAH ease everything.

Good nites! :)

3 comments :

nafisnadia said...

Only prayers from parents n friends? Wut bout meee?:))
Nafis

Nadiya said...

okeh laaa. prayer from u.. :p ekeke belakang tabir.. tu yg tak sebut tuuu.. :p

Anonymous said...

btw cantik header:)