Followers

Monday, July 22, 2013

crepe paper


assalamualikumwarahmatullahiwabarokatuh :)

nampak tak pic kat atas tu? actually salah satu tu ada workart aku sendiri, sumpah nie yang paling senang yang aku belajar, bila google.. masya allah..ada lagi yang lagi cantik laaaaa.. serius serius serius cantik. 

yang tu dinamkan crepe paper. mostly orang buat pakai paper yg keras, kalau tengok pic kt atas tu,,kitaorang buat pakai tisu ( bunga putih). sangat menuntut kesabaran yang tinggi T_T 

tapi serius bila kodek2 balik. rasa macam nak nangis je rasa., comel- comel sangat laaaaa... 

crepe-paper-flower-ball-diy-tutorial

comel tak??? comel kannnnn.. sumpah rasa macam nak nangis.. bnda nie pun ada google je dulu sebab aku baru tau kan.. aku nak godek2 lagi yang do it yourself punya, check it out! :)

selamat berpuasa! :)





No comments :