Followers

Sunday, June 1, 2014

Status Merapu Meraban

Assalamualaikum and Hi :)

After a week tak menulis di blog.. Teringin pulak nak menulis tapi tak tahu nak menulis apa.. Adeeyyhhhh

Before we start, sebenarnya nak cerita satu benda nie. CABARAN KURUS DENGAN DIET ATKINS MALAYSIA


Krikk krikk... diet atkins dah tau dah kot kan. diets yang mengharamkan carbohidrat and benda yang manis2 and menghalalkan protein. Korang cuba laaa. Aku buat within tiga hari turun 2 kilo.. hihihiihihi tapi tiga hari je sebab craving gegila dengan benda manis and sampai sekrang aku xmampu buat :(

Pertandingan nie akan berlansung selama sebulan. Start dari phase induction (1 phase) or nak ambik dari second induction (second phase) pun boleh. Means setiap atkins ada 4 stage. any enquiries, korang boleh refer dekat page atkins sendiri. Cara nie ala-ala herbalife. Herbalife kan mengamalkan konsep minum protein and same goes here. Cara ni tak perlu berlapar sebab kerja kita just MAKAN.MAKAN.MAKAN dengan syarat ia adalah protein semata-mata. See? tak perlu berbelanja mahal2 kan.. setiap pagi 2 biji telur dah memadai lunch makan ayam semata-mata and malam pun makan ayam.. tu cara aku laaa kan. :) senang cepat dan mudah.

Berbalik kepada pertandingan, setiap org perlu bank in RM 10 SAHAJA anda akan dapat ini, ini, dan ini.

  1. Sijil penyertaan (Akan dipost seminggu selepas pertandingan tamat)
  2. Ebook panduan mudah untuk mulakan diet Atkins (Akan di emailkan kepada peserta pada 1 June 2014 dalam bentuk .pdf)
  3. InshaAllah menu planning selama 2 minggu untuk anda (Akan di emailkan pada 1 – 3 June 2014)
  4. InshaAllah anda akan dapat workout planning selama 2 minggu (Akan di emailkan pada 1 – 3 June 2014)
  5. 5 Video workout mengikut kategori Obesiti dan Overweight (Akan di emailkan pada 4 – 6 June 2014)
  6. Anda diberi peluang untuk bertanya soalan kepada penganjur mengurusi email (contact@profhariz.com) secara peribadi.
  7. InshaAllah setiap peserta akan difollow up oleh penganjur selama seminggu sekali menerusi email.
Sumpah aku teruja gegila. Tapi aku tak join tapi itew punya boypren join benda nie.. Nanti itew nak mintak dekat dia.. Ekekekekeke

Pemenang akan dikira melalui siapa yg dapat loss berat yang paling banyak. Hikss! I wish he will be the winner. Mulai hari ini aku macam kena jadi PA dia kan.. nie boleh nie tak boleh..sama-sama bagi support sebab buat diet nie memang craving gila nak makan benda yang manis-manisssss 

Good luck untuk sesiapa yang masuk. Cabaran bermula hari ni :D For those yang nak masuk benda nie,, Sorrryyy la sebab dia punya contest dah tutup on 29th May yg lepas. Gambatte okeehh :D 

No comments :