Followers

Thursday, April 6, 2017

BLOG YANG BERHABUK

Assalamualaikum

****

Last entry yang Nad post adalah hujung tahun 2015 . Dekat setahun lebih Nad tak bukak blog Nad sendiri. Sebenarnya Nad ada bukak cuma Nad tak tahu nak tulis apa pada waktu dan ketika itu. 

For your information, Nad dah pun jadi isteri orang. Haha just let you know since my last/previous post was about my engagement day. Right? Nanti korang tertanya-tanya pulak bila Nad kahwin after go through this blog :P 

Nad dengan husband dah pun celebrate our first anniversary and now masih berdua. Belum bertiga berempat. :D We are busy with our live skrg. Husband Nad dah start keje, Masa Nad tunang, dia baru habis belajar and after kitaorg kahwin pun, dia still belum keje. Last year dalam bulan 10 macam tu baru dia start keje. After 7 months dari kitaorg berkahwin  and sekarang Nad pulak goyang kaki dekat rumah . Heeeeee


Tapi goyang-goyang kaki pun, Nad sesambil buat online bisness. Nad ada jual LACE , BUKU , TUDUNG and buat bisnes HOMESTAY. I feel like i am crazy enough. Run 4 businesses within one time. Masha Allah . rasa macam diri ini tamak haloba sesangat kan ? Hahaha  Gelojoh bebbenor. 

Kalau korg free, feel free utk follow ok . Nk beli pun boleeeehh. Nad suka! Heeeee 

Okay. 

Nk sambung buat keje rumah pulak. Jap lagi husband Nad nak balik. Kang dia tengok rumah sepah-sepah sambil dalam hati kata "Masha Allah bini aku ". haha. kbye! 

1 comment :

Eyqa Zq said...

Hebat nya Nad four bisnes in one time. All the best nad and may Allah ease your journey.