Followers

Saturday, November 5, 2011

anugerah skrin 2011

semua orang sedia ternanti-nanti nak tengok anugerah skrin 2011.. serius aku pun salah sorg yang tertunggu-tunggu.. nk tngok sape yang mng.. tp agak macam mngecewakan.. why? fesly.. aku terkejut bila tengok pengacara untuk anugerah yang berprestij tu. mcm x agak sepadan.. kdg2 ade jugak lawak bodoh yang dilontarkan mnyebabkan aku pun terpinga-pinga.. ape yg dorg cakpkan ni?? heh?lagi 1.. ketinggian.. at least mcm anugerah juara lagu yg sblum nieyh.. ok pe..tp myb ade kot agenda dorg.. why they decide like that..

secondly.. hummppphh.. anugerah nieyh pun nak mencapai anjakkan paradigma.. pakai ipad kowt.. wooohhhh * fes impression.. tp bila mai tang yang ada salah teknikal tu * second impression ( bek guna kertas ja)..wktu nk umum keputusan,,. well we could see the pro and cont.. myb xsesui nak diguna pakai lagi buat masa sekarng kn.. rata-rata anugerah yang dilakukan baik di luar negara or sebelum2 nieyh.. lebih selesa pakai paper.. rite?

thirdly..perasan atau tak,, filem or drama yang ditayangkan sama je.. pi mai pi mai,,tang tu jugak,, huh? ak tatau la kalau sebelum nieyh sama ka dak.. tp honestly i say.. bosan sbb tajuk filem yang sama.. 80oox ak yawn, hahaha * kntoi

konklusinya kt cneyh.. bg aku xbest larh.. tatau la kalau pandangan orang lain macam mana kan.. myb ade yang cakap " wahhh best kowtt" " peewwiitt seksi.. best",,.or whatever.. kali nieyh banyak yang serba kekurangan.. persembahan ja yang lebih kowt.. hahaha i like!.so hoping dat. anugerah skrin yang akan datang.. kalau nk wat lain dari yang lain.. fikirkan pro and con sbelum buat.. at least xde lah keslahan teknikal yang mcam td tu kan..

No comments :