Followers

Monday, January 21, 2013

semester break

assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh dan salam satu Malaysia =)

guess what?

aku dah bercuti after satu semester mengadap buku-buku. tak sangka pejam celik pejam celik dah satu semester :) happynyaaa.. rasa macam sekejap saja stay dekat sana and sekarang dah berada di alor setar, my hometown =)

banyak yang berlaku dari first-first masuk degree. bermula dengan bad things dan aku berharap ending dia biarlah something yang happy.. insya allah.. mudah-mudahan benda yang baik-baik untuk orang di sekeliling aku sama.. insya allah

sekarang berdoa untuk result yang akan keluar yang tak tahu bila. mak dah mula tanya bila result nak keluar. gulpp! cuak la jugak actually.. hihihhi biase lah., performance tak cantik masa exam hari tu. betul-betul last minute study. time study week berfoya-foya sakan.. hehehehe

okeyhh.. stop sampai sini sahaja .


No comments :