Followers

Monday, September 14, 2015

nothing

assalamualaikum :) 

After beberapa bulan aku menyepi dari menulis di blog ni. Kenkadang rindu jugak nak menulis tapi aku bussyy. tak sempat untuk  nak bukak blog ni lansung. Hiks!

Bulan-bulan yang mendatang ni aku agak sibuk untuk siapkan preparation untuk my wedding yang insha Allah bakal dibuat on 12 March 2016. Kurang dari enam bulan saja lagi untuk aku buat. 

But the best thing is aku belum lagi pergi taklimat kursus kahwin. Grrrr. Rsa macam nak kahwin tapi malas nk pergi kursus kahwin memandangkan aku sensorang kaaan .aku rasa aku just attend kursus kahwin kat shah alam je kot.

Last time nak attend time lepas raya puasa aritu tapi sekali call untuk tanya tarikh yang available just tinggal untuk bulan sembilan dan ke atas jeee :( 

guys, wish me luck ok  . Semoga dipermudahkan segala urusan :)


No comments :