Followers

Wednesday, September 23, 2015

raya haji :D

assalamualaikum

***

Esok kita rayaaaa haji. and good thing aku still di ofis. Hiks.

Nampak tak betapa gigihnya aku di ofis. Menanti dengan penuh sabar pukul berapa nak boleh balik nie.. :D

Mintak-mintak la harini half day. so cepat sikit aku sampai rumah and boleh la aku shopping. Nak shopping tudung raya daa since kasut raya dah beli daa. 2 pasang g ha. pastu terus pokai poket sebab shopping tak hengat dunia.

so on third day raya rumah aku mungkin ada open house sikit la kot since ayah aku join untuk korban. so akan buat makan-makan. alaaaahai. kena masak memasak la waktu ketika itu. 

so selamat hari raya aidil adha. raya ni takda duit raya sebab takde peruntukan. Hihihihi :P 

No comments :