Followers

Tuesday, October 11, 2011

5 tahun akan datang =)

well.. lets us imagine.. hiihi..5 tahun akan datang.. best bila pikir kan. sebab boleh angan macam-macam tapi benda tu mestilah something that logically to be achieve.. if not. we just waste our time to get something that imposible. like that ! huh.. haha.. 5 tahun akan datang aku akan umur 25 larh.. tanya lagi... time tu insya Allah.. :-

 sudah habis degree.. ingatkan nak ambik kos finance..and further my degree in dis course but seem like difficult to me.. aku ade anti sorg lecturer.takut nanti kalau aku further study untuk cos nieyh.. dia ngajar aku pulak.. adoiyaii.x berkat ape yang belaja nnt..keje mengumpat pasal dia. err.. lecturer aku ade suruh mintak oversea under MARA or JPA based on result aku.(xde larh cantek sngat). tp.. myb juz pendam kot dulu..mybe untuk master aku kot.. insya Allah.. hihih berangan larh nadia oii.. =(. .
jadi lecturer.. yg nieyh lah long term target aku.. be a lecturer,, dats why aku kena stay dengan uitm.. xnak u lain! haha konon laa. get de gud result..a be lecturer there..biase laa.. aku kan pencinta uitm.. hurmm.. =) hope i'll be there.

talented   tailor...hehehehe mustahil kan.. tapi ini larh yang aku angankan dengan sorang mmber aku..cik nuha nama dia.. become share partner n open tailor shop.. dia menjahit baju n aku akan focus untuk bahagian labuci sebab aku  minat beda alah tu.. tp sebelum tu..aku still kena pandai menjahit kn.. ingtkan nak belajar masa cuti sem nieyh.. tp.. err.. mak aku mcam bz je nak ajar aku. 




kahwin? hahaha.. aku xleyh bayang kn.. sbb err.. xpikir lagi..macam xready je.. tp if ade jodoh.. i will accept him even though i do not know him well..xperlu masa berbulan2 or bertahun2 untk mengenal..tp kalau dah kenal lama lagi OK kot.. kehkehkeh.. as long he can fit in with my famili.. n able to accept seseorang yang xpandai masak macam aku.. haha kantoi sudah.. =D





juz tu je yang dapat aku pikirkan.. hehe.. ape akan jadi for my future life.. hope terlaksana larh.. insya Allah.. amin..

5 comments :

MissViVio said...

wah...tringat novel 5 tahun 5 blan yg aku bca bru2 ni. mgkin cmtu ka hdup aku 5 thun akn dtg nti?? hahaha!

choclairissa @ intan said...

jd tailor tu bagus...nanti bleh tmbh income~

Nadia said...

missvivio: err 5 tahun 5 buln?agaknya larh,,tp tu mnunggu someone,,tamau larh,,hehehe

choclairissa : cadang mmg cmtu pun,,bukak business sndiri..kn?
hehe

Tibbilqulub said...

insyaAllah.. moga tercapai semua hajat & cita - cita nadia 2.. hehe

Nadia said...

thanks tibbiqulub,,jgn angan2 at jenin sudah.. hehe