Followers

Friday, November 2, 2012

penjelejahan semula

assalamualaikum.. =)

hai hai hai.. dalam dok sibuk boleh lagi dok update kat sini .. hihihi biasa laa.. hati mcm tak tenang kan.. jadi kita cari something yang beri ketenangan kan ? :) dalam dok menaip esaimen.. rasa cuak yang sangat. aku akan jadi orang yang kedua untuk presentation nanti. huh! macam mana nie?? rasa macam darah gemuruh yang sangat bergerak laju. dup dap dup dap..

hari ni .. aku balik semula ke sungai petani. tempat bermain masa belajar sebelum nie. sangat berubah even sikit kan . how i miss merbok sooo much. very happy to come back here. lalu jalan nie.. ingat moment yang pernah jadi.pergi amanjaya, teringat nak pergi rumah sir Jamaludin. rindu sangat dekat sir yang sorg neh :(.

jalan-jalan dekat amanjaya.. untuk pengetahuan amanjaya tu baru ja bukak. pergi sebelum nie, still dalam renovation lagi. sekarang dah boleh "WELCOME" daa.. =). singgah makan ais skrim yogurt. serius sedappp.. even dalam berpantang kan sekarang nie. hehe

destinasi kedua, pergi central square =). tempat lepak laa jugak tu .. hehe teringat memori. dekat situ masuk kedai top heel.. then beli sepasang kasut.. hehehehe adeh..kasut lagi. singgah makan dekat restoran makanan thai.. sangat-sangat sedap. serius tak bohong. jatuh air liur berguguran bila teringat makanan tu ..

destinasi ketiga, of cos laa TESCO.. hehe the best place in MERBOK =). ambik troli.. dan banyaknyaaa barang yang terbeli. opps.membazir.. hehe lepas nie tak shopping daa..:)

odw nak balik tu kan.. sangat mencabar. Hujan lebat yang amat sangat, sampai member aku yang sorg nie kena bukak lampu kecemasan sbb mmf tak nampak kereta kan .. jadi just bawak 60 km/h.. see? bertapa slow.. sbb hujan lebat tu,. perjalanan yang sepatutnya take time about 45 mnts mnjadi one hour and half,. tapi xpe.. janji selamat sampai di alor setar.. :)

sampai di sini sahaja .. nak sambung buat esaimen balik =)

p/s : pic xda. sbb xda camera.. so my wish . i can have my own camera.. *ameen* =) padahal camera fon da cukup daa. hehehehe saja xmau guna.. =p

No comments :