Followers

Thursday, November 15, 2012

zoo negara

assalamualikumwarahmatullahiwabarokatuh

hye peeps!! :)

tau ari tu pergi mana? of coz lah pergi zoo negara. hehe ok.. mengaku laa aku tak suka binatang dari sekecil-kecil binatang sampai laa ke sebesar-besar binatang. ada sape yang suka? put a hand rise pleasssse =D

bangun laa aku nie ha pukul 5.30 dengan semamngat berkobar-kobarnya. nak gerak pergi zoo lah katakan.. takut nanti tertinggal bas. terkeja-kejar mandi nie haa.. ayaq air dia xpayah cakap laa.. sejuk sampai ke tulang sum-sum. gerak lah kitaorang kami semua kan ..bas jalan pukul 7 pagi.. and sampai sana around 8.00 am, maybe if im not mistaken.

time yg ditunggu- tunggu.. akhirnyaa.. sampai dekat zoo negara =D best yang terhingga! marevelouss oulls :)

zoo negara .. tersnap sekali dengan pic member sekali  :) interframe jap!


gambar ramai-ramai. tapi perempuan je lah.. kn majority dalam kelas =)


sesudah itu.. pakat-pakat lah jalan pergi side belakang punya pintu pagar tu kn.. kat sana ada macam taklimat ringkas dan pembahagian tugas. cuak beb! risau dapat kandang yang tak sepatutnya. we had divided into 5 person for each group but unfortunately, ada jugak yang tersasar. macam aku nie ha.. tak berada dalam kawanan yang sepatutnya.. redah je lah duduk dengan sesape kn..




ini lah one of kerja yang nk kena buat.. let pics talk to you * padahal lenguh tangan nak menaip*





i luv dis pic.. giraffe at the back sangat sempoi.. good position just like a couple.. euwww!


















now im realize. menjaga satu zoo nie bukan mudah.. tengok dekat bawah nie.. at the fes time keterujaan melampau.. sbb tengok dapat giraffe.. then instructor tu cakap .. kt sini ada dua kandang..giraffe dengan  GAJAH.. mau terbeliak mata dapat gajah.. dalam kepala macam-macam imagine.. mesti kena lenyek dah nie kalau salah step..











nak jugak bergambar dengan kasut but tuu.. :p




all of us mmg habis satisfied la dengan keje yang buat kn.. even ada masa.. ada yang merungut.. ye lah.. mmg keje berat kan. cultural shock lah sikit badan nie nak buat keje.. :) normal things as a human.. tp apa-apa pun still enjoy.. 


p/s : all pics credit to miscievous group.. :)

No comments :