Followers

Thursday, November 1, 2012

take note

assalamualaikum

ehemm ehemm ... lama sangat daa tak menulis disini.. serius rindu sangat nak menulis di sini but since masa sangat laa macam jeles sikit kan ..tak dapat laa nak di update kan kat sini ..

so far, my life macam boleh dikatakan sangat laa smooth.. kenapa? orang tengah berbahagia.. hihihih *ok take note*. sekarang actually tengah membusy menaip ayat-ayat untuk my assignments tap ngelat sikit. xpe kan? otak da tepu daa.. jadi cuba mencari hiburan yang tak sehiburan mana pun =)

new update about me :

currently in Shah Alam pursuing study in Bachelor Business Admin (Islamic Banking). Now i'm part 3 means a'm in second year. live far away from my parent.. jadi balik pun sengang-sengang  jarang-jarang dah laa nie.=( tp yang berbaloi.. hehe dekat laa pulak dengan si dia.. ehem! im go there for study.. not to cintan cintun tangkap leleh segala bagai..

make a lot of frens and proud to be Kedahan even though most of them are selangorians.. *bangga weh cakap kedah even kadang-kadang kena gelak guling-guling* >_<'

enough for today. sambung balik buat kerja.. =) hoping that my dreams come true *my wish* with the bling eyess.. really hoping for that

No comments :