Followers

Friday, April 19, 2013

gwiyomi

Assalamualikum !
hye peeps! hows ur day? =)

dun worry.. bagi menghiburkan hati yang gundah gulana nie..  apa kata kalau kita hayati maksud dan lirik nie dulu .. ngeh ngeh ngeh



semua orang demam gwiyomi sekarang nie. termasuk lah aku sebab bagi aku sumpah lagu itu comel.. macam nk pegi tampo2 je sape yang nyanyi lagu ni sebab kiut sangat.. HAHA! kejam sangat tu .. hihihi 

harap-harap dia baca lirik lagu nie.. hikhikhik! ada pesanan ikhlas dekat dalam lirik tu  =P

tapi apa yang pasti demam gwiyomi nie memang mengancam. sebab orang dia semua super kiut yang tak tahu nak cakap macam mana kiut dia tu.. wuuuuu nak menangis rasa.. kenapa comel sangat. HAHA!

Dekat bawah ni video gwiyomi dari budak thailand. nie pun comel jugak. adeeehh. HAHA! layan ja dulu.. kihkihkih 



layan dah kan budak nie yang mempunyai tahap kecomelan yang sangat melampau.. sekarang kita layan versi islamic sikit. hikhikhik! xdapat nk di tunjuk kan.. apa2 pun kalau nk tengok just click dekat link kt bawah. okeh peeps! =)



No comments :