Followers

Friday, April 19, 2013

romantic couple

Assalamualaikum =)

hyeeee.. masih di dalam bilik di Delima UiTM Shah Alam.. Ngeee.. almost 11 hours and i starting to count down going back :) tak sabar rasanyaaa..  tak tau laa nenanti macam mana kan in future aku duduk jauh dari family.. wuahhhaaaa.. tak kira. nak suruh balik duduk Kedah jugak nanti.Mukatamad!

Since kebanyakan orang sekarang ni tengah berbahagia kan. bahagia laa ada yang dah bertunang, ada yang dah berkahwin.. ada yang dah dapat baby yang comel lottey tu kan.. ada yang dah jumpa mr/mrs right kan :D be happy with your partner and maintain ur relation until jannah. Insya Allah =)

bye peeps! nnt lah update yg pasal romatic couple tu eh.. hihihihi

No comments :