Followers

Wednesday, April 10, 2013

keserabutan

assalamualaikum.

lama sangat tak menulis kat sini . lately terasa macam nak menulis disebabkan terlalu banyak yang ada dalam kepala.. serabut sesangat and tak tahu dekat sape yang boleh nak luah.

too many works.. meet the submission date.. manage the program, got the esaimen on everyday, T_T sumpah macam nak nangis.

supposely my schedule should have ONLY these :

1. test financial service - chapter 1-4 on 15/4
2. test advance fiqh muamalat -chapter 1-present- on 17/4
3. test economics -chapter 1 -4- on 18/4
4. esaimen financial planning  30% -group- (submission on 19/5)
5. konvensyen uitm 20-24/4
6. wirasa2013 27/4
7. esaimen advance fiqh muamalat 10% done- group- ( submission on 8/5)

ingatkan dah stop dah macam tu nak bagi esaimen segala bagai.. but it happen again :( starting from yesterday 

1. literature review (submission on 16/4)
2. 2nd esaimen for financial planning ( after mid term break) + presentation 
3. individual esaimen for advance fiqh muamalat ( not be inform yet) 
4. 4th esaimen economics ( submission not be inform yet)
5. group esaimen for economics ( not be inform yet)

hailaaa.. hailaa.. macam nak mati je buat kerja semua nie. dengan tak boleh balik. sumpah rindu dengan famili sangat2.. macam nak balik pastu dah tak nak datang sini balik dah. sangat2 tak menenagkan. jerawat pun dah keluar sana sini T_T

1 comment :

nafisnadia said...

Awak... U can always tell me:( im always here for u