Followers

Sunday, September 1, 2013

B.R.E.A.K.F.A.S.T


 Assalamualaikummmmmm :))))

Even dah tengah malam kan.. tetap jugak aku nak post benda nie. Breakfast aku untuk pagi ini.. NASI LEMAKKKKKK yeaaaahhh

Seriousslllyyy..aku dah lama mengidam nak makan nasi lemak mak..and tak sangka mak buat pagi nie.. lama sangat daaa aku tak makan nasi lemak yang mak buat, Even lauk dia sesimple ja mak buat.. memang tak sama laaa dengan yang orang jual dekat luar tu . aku tak pasti apa yang mak buat sampai sesedap tuuuuu .. Part sambal tuu.. memang aku akan ambik sebanyak mungkin laaa kan sebab tu yang sedap sebnarnyaaa.. HIHIHIHI  tapi apa-apa pun.. yang mak masak tu laaa yang best tuu .. hihihi


SILA JELLLYYYY. hahaha!

No comments :