Followers

Tuesday, September 3, 2013

Mini Library :)


Assalamualaikum :))))

Hari ni sepagi aku uruskan almari buku yang dah lama sangat dah yang tak sentuh tuuuu.. buku-buku mak nenek macam semua ada. konon nya nak susun masa before hari raya tu lah kan..tapi memandangkan aku nie pemalas yang amat sangat jadi terpaksa la aku KIV dulu benda-benda yang aku nak buat nie kan.. :))

So,, nie almari aku before aku kemas ..



Bahagian yang paling tak cantik tu laaa yang aku punya. HAHAHA! kat situ aku letak buku-buku aku zaman diploma lagi.. almari yang paling bawah tu ada majalah-majalaj yang aku beli .. kiranya aku sorang ada dua lubang.. hihihihih

Bermula la ekspededi pengemasan aku.. Mana yang patut buang aku buang lah. Tapi takde satu pun yang kena buang sebab aku guna and sayang dengan semua itu. HAHAHA! see.. POYO taaakkk..barang orang aku nak buang,.barang aku ..NO.NO.NO..NO! .. hahaha!

And result dia macam nie laaaa.. :))))

kemassss taaaakkk??? hihih please say KEMAAAASSSS :)))

Pastu masa kemas-kemas tu nampak buku nie.,aku pun masuk laa letak dalam bahagian aku.. :)))


Nampak tak buku tuuuu??? 
DOKTOR UMUM MEMOIR TUN DR MAHATHIR MOHAMMAD..

hihihihihihihi. i love ex PM :)))

And tetiba rasa terlebih rajin pulak lak kan aku nie..so aku nk simpan aku punya novel tu.. novel-novel aku tu letak kat almari tv.. aku malas la nak letak kat situ..ramai sangat mata-mata yang memandang. nanti ada ja yang nak pinjam.Kalau pinjam buku and bagi balik tak pe jugak ..nie masalahnyaa ada orang pinjam novel tapi tak bagi- bagi balik.ape cerrr cenggitttuuu.. 

dat one novel aku yang sulung,. aku lahirkan beliau masa aku form 2.. heheheheh :)))))

 
nie laaa novel-novel aku yang ada. tak banyak pun lagi :((((




jadi mula laaa operasi susun novel laaakkk.. hihihih 

macam nie laaa novel yang aku susun.. boleh muat lagi satu line nie.. banyak lagi nak kumpul nieee..


SEE .... nie laaa result masa susun buku plus novel tadi... hihihihihihi

Adiioooosss... esok pikir lain nak buat ape lak.. Oooh lupa pulak.. tadi petang pegi TESCO..and tetiba masuk dalam POPULAR tu kaaann.. terjumpa buku yang super duper cute neh. geram ngat aihh tengok .. HAHAHA colek satu tadi.. haha buku tu sebenarnya nak buku resepi aku ..sebab resepi yang aku ambik kan ada kat merata-rata and siap ada yang hilang lagi.. tension aku. Jadi aku harap lepas ada buku nie.. tulis kat sini la pulak kan..untung-untung boleh buat koleksi buku resepi. hihihihihih 





salaaaammm :))))
 

P./S : Nanti dh ada rumah sendiri..nak ada mini library,, dalam tu ada macam-macam jenis buku gittttuuu.baca la buku sampai muntah.. HAHAHAHA! 

pink girl bedroom ideas

puhleassssee bakal inche suami.. make me one like thisss pleasssseeee  TT___________TT   
wish list nieeee :(((( 








2 comments :

Anonymous said...

Insyaallah honey:)
Mr N

Nadiya said...

hihihihi cenggitu laaa kalau nk jadi hubby mithali.. hahahaha