Followers

Monday, March 2, 2015

SPM

Assalamualaikum 

***

Korang ada adik-adik yang nak result SPM esok? sumpah dorang tak boleh tido malam ni disebabkan oleh terlalu takut dengan result yang akan keluar esok. 

Ke korang sendiri yang nak pegi ambik result esok nie. Mesti cuak kan ? Hihihihi

First thing, JANGAN RISAU okeh. korang jangan risau kalau result korang jatuh ke tak cantik ke ape ke. Hidup korang masih panjang and ada banyak masa menanti korang. Yes aku admit for those yang result dia cantik tu memang masa depan dia cerah untuk dapatkan kehidupan yang senang. But korang jangan risau kay!

Chill saja untuk esok. Pegi ambil dengan hati yang tenang. Masuk tido awal dan bangun awal pagi, siapkan baju sekolah semua dan senyum sewaktu ambil keputusan. Aku doakan adik-adik semua berjaya. Adik aku pun ada ambik result esok and hopefully she's gonna be fine :) 

Eceh! tajuk pasal  SPM tapi isi dalam ni semuanya berkaitan dengan fefeling nak pegi ambik result. Watdehak!

*google* 

No comments :