Followers

Tuesday, February 24, 2015

Toothache

Assamualaikum

Harini merana dengan sakit gigi yang amat amat amat amat amat sakit. Nampak tak berapa kali amat tu. Tu means memang menderita sengsunguh tu. Tau tak? L
Sedih tau sebab sakit gigi nie. Nak makan semua susah. Nak bercakap susah. Nak tidur lagi laaaa susah. Sudah la aku takde painkiller sebab aku dah lama stop untuk consume painkiller that will kill me in future due excessive consume. Pergh. Ayat. Cenggini ha hihihihi
Tapi nak habaq mai ni. Sakit gila ni. Tak tau nak habaq lagu mana kat hampa ni. Kalau lah aku boleh describe rasa dia nie. Memang aku habaq dah kat hampa. Hanya orang yang terpilih sahaja yang layak rasa kesakitan ni. Pergh pergh pergh ayat macam arjuna sakti sedang menewaskan musuh.


Hmmmm hopefully, the pain may reduce from time to time. So I can have my lovely day without any pain and worries anymore. L L L

No comments :