Followers

Wednesday, December 7, 2011

juz look like simple diary T____T

hari   : Rabu
tarikh : 07/12/11

hari yang agak memenatkan .. =D
terasa begitu ,. arghh,, actually agak terkilan coz prposal kena reject kan sebab i had put all my effort on that proposal n last terpaksa pilih antara satu either kuala lumpur or langkawi.. mengenangkan LIMA, Langkawi jarang-jarang boleh dapat peluang macam ni,, so we all decided to choose Langkawi.. sedih beb..

tepat pukul 2 tadi ada meeting untuk subjek selling.. Ya Allah.. serius banyak giler kriteria yang lecturer nak.. on that time,. aku juz nampak hujan DUIT.. banyak kot kos yang nk kena keluar kan,, huhuuuhu dengan entrepreneur lagi.. hahaha sawan aku kali ni.. kn??mana dengan baju nak buat seragam nya,, banner,, brochures.. waduh waduh,, gawat gini,. hukhukhuk,,

one more thing. sorg kawan aku dengar cite nk further study dekat oversea.. ( nada jeles) dekat UK weyh.. BBA punya .. (Bachelor Business Admin) .. tp satu bende yang mcm agak mnyampah aku dengar kan.. haha nk apply tu .. kena tulis karangan about MY SELF within 2000 words.. gulllpppp.. mmg telan air liur kn.. tp dia tu xpe lah kan.. bekas debat untuk Sekolah Asma.. should be Ok. la kan.. kn?kn?

itu saja diari hari ni.. ilham dari lecturer selling,.. keh keh keh..

No comments :