Followers

Saturday, December 10, 2011

lelaki ini .. lelaki itu

sekarang minda aku sedang meningati lagu Anuar Zain. lelaki ini..


lelakii ini yang selalu mencintaimu
selalu.. tanpa ragu
lelaki ini yang selalu memuja
hanya dirimu
yang bertakhta dalam sanubariku
sanubariku
aku yang mencintakanmu
hanya dirimu

bestnye ade lelaki macam tu. *kononnya*tapi bila bercakap mengenai pengalaman..*berdasarkan pengalamn orang lain jugak* ade je lalaki bila dah dapat .. at the end,, juz layan acuh x acuh.. sebelum nk mintak couple tu..mesej macam nak rak.. 25 hours mesej je memanjang.. bila dah la,a-lama.. couple laa.. then minggu merganti minggu.bulan berganti bulan.. tahun berganti tahun. .. dia akan berubah.. masa yang dispend kan akan semakin kurang.. kalau dulu ade sesi adegan pujuk memujuk..sekarang,,jangan harap... pujuk lah sendiri...entah la kenapa...bosan kot.. myb ..at the end. putus laa..

kalau putus terus xpe..nieyh dak..aci men ligan ....semalam putus..ari nieyh mintak couple balik..why?? macam giler talak la jugak adegan nieyh.. merayu0-rayu mintak couple.. janji akan berubah,.merayu la kononnya.. dia akan jadi macam dulu.. 4 me.. if ade pengalaman yang macam tu,,susah kan nk terima balik ,, enough as a fren only.full stop.time tu baru dorang rase macam mn rasanya kehilangan,.. kn???


cerita ak nieyh based kepada apa yg pernah terjadi.. n yg terjadi di depan mata.. lelaki.. u shoul appreciate woman bukan semasa mula hangat bercinta..tp till de end.. rite?? =D

2 comments :

Anonymous said...

Bolehkah jika lelaki ini ingin menjadi yg istimewa dalam hidup anda
?

Nadia said...

let me know first who re u.. =D