Followers

Saturday, December 3, 2011

di penghujung .. :(

orang cakap makin penghujung.. makin seronok.. kenapa? sebab xsabar-sabar nak habiskan detik-detik yang terakhir.. am i rite?? tp bg aku yang sekarang ni.. yg berada sem yang terakhir,.. uuhhhmmppp... sangat serabut.. buat masa sekarang.. tp still boleh menulis dekat blog niey kan.. hahaha ngada- ngada nya..nnt betul-betul akan serabut,, dengan entrepreneur nye,, research methadology nye,,selling nye.. and lastly transport..

entrepreneur punya group work,.. mmg dikategori kan agak dasyat lah jugak, coz theme for dis semester agak mencabar cket,, inovasi, kononnya nak follow uitm penang la kan.. jadi nak dijadikan cerita, budak2 sem nieyh yang ambik etr. kena la memerah sedikit nk create mende ape lh yang xde lagi dalam pasaran,.. jangan terkejut,, belanja untuk subject nieyh mmg tinggi,. tp markah dia, mcm x berbaloi je.. huhuhuresearch methadology lak.. nak kena wat research,,ak dah tengok kot contoh esaimen yang nak kena anta,, seriussss tebal,,, ala2 journal cket,, bz la pulak nk g soal orang ramai nieyh,, adoiyaaii,,nk kena wat questionare laa.. nk key in data dlm ssps laa.. nk kena taip dalam bentuk report laa,,

selling pun ala2 etr jugak tp yang membezakan ,. disini aku belajar menjadi diract selling,.. how ti comunicate,,nk persuade customer to buy the product. so nk kena menjual.. kena la setup booth nanti nak menjual,, adoiyaiii adoiyyaiii,,

last kali ,, transport..nk kena g interview.. hummpphhh.. 

2 comments :

Juliet_iRa~" said...

final sem mmg penat..:)

tp bila da siap..berbaloi2..heee

Nadia said...

nk berbaloi-baloi tu laa.. mow abis peluh kena kerah.. hehe