Followers

Sunday, March 27, 2011

menipu tu kan munafik?

aku tak suka sebut..
tp tajuk entry nieyh kadang2 buat aku gerun juga..
hehehe xmow laa..
kntoi laaa aku suka menipu..

*berbalik kepada tajuk entry nieyh




"jika ingin membuat sesuatu perkara yang terlalu berat , kuatkan lah hati dan paksa lah diri kerana segalanya bermula dar paksaan" . Aku dah penah sebut dah kot benda nieyh..member2 yang tnya aku pun..aku juz ulang benda yan sama..hahaha *xde modal..*

tapi..
someone nieyh dah janji.,janji dengan kawan-kawan dia dengan sungguh-sungguh dan kawan-kawan dia meletakkan kepercayaan kepada dia..Habis dicanangkan kepada semua orang yang someone ini telah berubah..Kembali menjadi seperti dulu..Happy je semedang..

hati aku serius rapuh..
retak..
bila dengar benda nieyh..
dia mungkin x nampak apa yang aku korbankan..
semata-mata untuk dia..
semata-mata nak dia hepy..
aku juz nak tunjuk
klo aku boleh buat..
dia boleh buat..
sbb aku lebih "lama" dari  dia..

sekarang apa-apa bende semua nak semunyi..salah ka kalau bagtow..even kawan-kawan dia marah tapi plez bagtow..at least kawan-kawan tau..

untuk dia..
if baca entry nieyh,,
plez berubah..
sedangkan pantai boleh berubah.
ini pula manusia..
perkara yang lama xpyh nk kenang..
jangan sbb seseorang yg tidak patut,,
relation kita sebagai kawan renggang..
ingat tu..

1 lagi..
nak link kan tajuk entry nieyh dengan cte aku di atas..

dulu someone nieyh penah janji akan lupakan dia..
sekarng?
tengok.
kan dah menipu tu..
munafik x?
sape makan cili..
dia yg rasa pedas..

aku xkan cakap pe2..
aku juz nak tengok.
sbb dia sanggup meletak kepercayaan kawan-kawan dengan parent dia sebelah mata je..

1 comment :

cik NuHa said...

kadang2....memg btol pepatah arab tu..."bercakap benarlah wlupun ianya pahit..."