Followers

Thursday, June 16, 2011

aku sudah 20 !!!

.: assalamualaikum :.

aku sudah 20 tahun.. hehehe seriuss teruja gler..hahahaha well..birthday aku 14 ari bulan hari tu.. kali ni lain cket la coz aku celebrate dengan member2..kalau x,celebrate dkt umah je..:)

tp seriuss aku appreciate sgt2..thankss..aku x mengharap ape2 pun..wish pun xpe..tapi mmber2 aku ciap rancang nk wat mkan-makan.. so..aku xkesah laa..tp 1 je lah..ade la something yg aku nak kena tu.. hehe

mmg btol..kononye dorang wat sebok dekat dapo..aku pun xkan x tolong kn..majlis utk aku..so aku pun tolong laa..mana tahu,,mmber aku swoh basuh kuali aka belanga dekat dlm toilet,,serius aku pelek..tp aku still diam laa..basuh laa aku pun..tetiba.. pluppp !!!aku kena simbah dengan air..aku tengok ade tembikai..nasi..ade anak jagung..eee...tp kira ok laa..ari tu masa pekena pkwe cousin aku..bau dia lagi terok..ak sampai nak termuntah..tp yg aku kena nieyh..ok je..

lepas kena tu..semau baling tepung dkt aku..mow tow la time tu..aku dh la x bwk bju ..upenye mmber aku dh prepare..uhh..aku terkena,,! hehehe

aku tnya la ape ramuan dia..mmber aku cakap dia campur kuah maggie yg semalam..nasi basi..roti yg dh expired..tembikkai ..kulit pisang..softlan..perghh..! srius geli lger..macam muntah je kalau tengok.. 

tp.ape2 pun..serius aku hepi..im reallyyy2 appreciate it!thanks utk semua adiah yg aku dpt..

btw..aku suka bila lecturer aku puji aku MATANG !.hahahha well.. 

5 comments :

Cik NuHa said...

hahahaah...tgk la...sape yg prepara bju utk ank...tp anis plak wt hal...bwa bju je?? hahahaah...erm,bab mtang tu...aku xSETUJU...hahahah

munirah said...

hepi birthday :) may Allah bless u.. dan slamat memasuki zaman wanita 20an :P

Nadia said...

cik nuha ~ hek elehh..jeless larh 2..

munirah ~ hege tq..

aswadz said...

tu kira ok lg tuh. member aku pernah kena baling ngan telur. bkn satu, tp sorang satu yg baling. kalo ada 30 org, 30 bijik telur la jwb nyer... pastu siap kena campak ke sawah lg...

Nadia said...

aswadz~ hehe tu myb sbb laki kot..tu yg kena trok tu,, hehe