Followers

Wednesday, June 22, 2011

student merangkap secretary

.: assalamualaikukm :.

mostly lecturer akan masuk kelas akan bawak beg..fail..and buku-buku yang related dengan subject.. tetapi ade sorang lecturer yang sempoi gler..masuk kelas bawak nota dengan past sem question yang sudah renyok,gulung-gulung.. tu je ! seriusss sempoi..

sape lagi kalau x lecturer investment aku.. huhu mengapakah kadang-kadang aku terasa seperti seorang secretary??? ayat skema

beliau kan tak bawak any paper or attendent..so aku sebagai ehem ehem...kena la ambik attendent..n kena simpan surat sakit or mc yang budak kelas aku bagi dekat beliau.. hurmmm macam secretary kan.. a.k.a student.. hehehehe



No comments :