Followers

Monday, June 13, 2011

kite kawan tp..

well..serius dalam masalah sekarang.. aku ..

hurmmm,,ade problem ..sorg mmber aku... yg selalu seksa diri dia..langsung tamau bg peluang dekat diri dia sendiri smpai member aku..miss M cakap..

ampa tu..ape yg  kami ckp langsung xpnh masuk dlm kepala..masuk telinga kanan,,kuar telinga kiri tp bila pakwe ampa cakap .masuk telinga kanan..x kuar2 pun

semua paham kot kan ape yg aku nk cakap nieyh..pakwe dia..esshhh laki yg terok yg penh ak jumpa tp mmber aku still sayang dia lagi..aku tatau la ape nk cakp..almost 2 tahun kami study sekali..semua sekali..kami sendiri yg tengok dia menangis..kami sendiri yg tenangkan dia..kami sendiri yg korbankan masa kami ,,kami yang banyak membantu dia..tp dia still nk lagi dengan pkwe dia yg selalu sgt meykitkan ati dia..mmg xlayak di panngil lelaki if family kite pun dia hina.. serius terok mamat tu

can u imagine..pkol 1 PAGI..mmber aku nieyh lari kuar umah sambil pegnag kunci umah ngn kereta..dia nk kuar..nasib kami sempat tahan dia..dia time tu ibarat orang gler..yg x waras..sbb terlalu tension..pk kn pkwe dia yang selalu buat perngai..n skrg kami x brckap sbb dia nk menangkan pkwe dia.. ok,, fine..

* ape2 pun kami memang berharap dia hepi..tu je,, sbb bila dia menagis..kmi pun menangis...*

2 comments :

munirah said...

erm... bahaye.. dah ramai dah jumpe org yg lebih pentingkan pakwe sendiri dpd kawan..tak patut sebab pakwe tu bukan suami kita.

Nadia said...

biase lh..xphm dgn org mcm tu.. :(