Followers

Sunday, May 11, 2014

UPU result

Assalamualaikum :)

Ya Allah rasa bersyukur-syukur sangat sebab aku dapat first choice. buat medic di UM. terima kasih di atas anugerah ini . Feel blessed ..










-







-






-









-


ok laaaa actually tu dalam mimpi je laa.. mustahil utk dapat buat media kan.. result pun tah pahepe. heh

btw, gud luck utk adik-adik yang dapat UPU tu okkehh.. Hargai dia sebab ada yang tak dapat pun result tu :) even though itu pilihan korang yang terakhir ke.. second last ke..korang tetap kena bersyukur.. kalau -kalau ada kengkawan korang yang mengejek korang sebab korang dapat uni yang bagi korang agak low kan standard dia.. tetap bersyukur laaa.. okeh adik-adik sekalian..

P/S : Tetiba aku teringat.. aku dapat UPU yang pilihan ketujuh but still wat lek and wat pis.. aku berjaya sekarang.. then? im never regret bout this :D



7 comments :

fifie feyca said...
This comment has been removed by the author.
Syazwani Yazid said...

Akak ni!!!! Gempak gila opening entry wahahahah

Nadiya said...

hahaha makasih sbb doakan akak buat medic. haha harusss laaa gempak sikit kn. sbb ada xreti bersyukur dpt upu neh.. :P

Lee Wa Wan said...

kisah lama usah dikenang,jika dikenang kelak stress melanda...hahahaha

Nadiya said...

haha kan? stress ai bila pikir balik *ambik tisu*

Aimi Syafiqah said...

Congrats awak ^^

Nadiya said...

hihi tenkiuuu :)