Followers

Friday, May 9, 2014

VENDEUR FESTIVAL

Assalamualaikum and good evening! 

Esok debaran semakin terasa. Kemuncak festival yang melibatkan 400 usahawan online berada di Shah Alam. Di mana lagi? Semestinya di perkarangan stadium tertutup, Stadium Melawati Shah Alam.. wwooaahhhh

I bet esok Shah Alam sohih jam gara-gara satu Malaysia turun Shah Alam. HIKHIKHIK!

For those yang tak tahu pasal nie. esok bertempat di perkarangan stadium shah alam dari pukul 10 pagi sehingga la 10 malam , akan ada 400 vendors yang akan menjual barang-barang mereka dengan harga murah gegila *ambik tisu nangis dekat bucu katil*



antara yang akan datang esok antaranya ada dekat bawah nie okeh.. harga dia.. mak oii.. hahaha


meh sini kita usha apa promosi yang dorg dah buat.. aku belanja gambar dah la eh.. Malas pulak nak taip after dh gigih mencari dekat dorg punya IG





















So? anyone yang nak pergi shopping tu. boleh laaa kan membeli belah disana sesambil bergaya dengan latest stail punya design.. hehehehehe



No comments :