Followers

Saturday, July 30, 2011

Norman Hakim & Memey Menangis Bebas Tuduhan Khalwat.

.: assalamualaikum :.

aku ta sure sama ada berita nieyh masuk paper ke tak tapi aku yakin tersangat la yakin mesti masuk paper punya.. kan?kan? aku tatau sangat coz aku nieyh bukan penggemar beli paper.. hihihi..

imbasan dari berita yang aku baca..
"Norman Hakim & Memey menangis sebaik sahaja Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur melepas & membebaskan mereka daripada tuduhan berkhalwat, 3 tahun lalu. Keputusan telah dibuat oleh Hakim Mahkamah Rendah Syariah, Salehan Yatim yang berpuas hati apabila pihak pendakwaan gagal untuk membuktikan prima facie terhadap pertuduhan."

 ngee.. dorg bakal kahwen lak tu bulan September nnt.28 September..ala2 wedding of the year if im not mistaken...harap-harap berkekalan larh kn.. coz their relationship begin with tragiss punya cerita.. dengar cite memey akan pakai set persalinan yang dipinjamkan yg value dia total overall 7.2 juta ..ngeee.. muntah kuar darah pun aku payah nak cye.. tp nieyh larh hakikat kan.. hehehe

as usuall..tingkatkan pretasi kurangkan kontriversi.. jgn vice versa sudah ler yer..

1 comment :

choclairissa @ intan said...

no komen la psl kesah diorg ni..macam2 sgt spekulasi..

a'a majlis diorg bakal grand gile..ramai yg sponsor..huuu