Followers

Thursday, July 21, 2011

zaman budak-budak

. : assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh : .

alhamndulillah segala puji-pujian bagi Allah, Tuhan sekalian alam .. ( gaya macam alim tak? )..  hihihi..
okay! berbalik kepada tajuk aku.. ekceli..tadi dari pagi tadi aku tengok adik aku yang umo 5 tahun tu ( lelaki yer) main dengan anak pada pengasuh tu..( perempuan kay) hihihihhi..

agak-agak ampa la kn..ape yang bebudak tu main ?? hahaha seriusss aku nak ketawa berdekah-dekah..kalau boleh golek..aku memang nak golek-golek dari ruang tamu sampai dapo.. hahaha . budak- budak tu main kahwen-kahwen kot.. hahaha aku memang xleyh nak tahan gelak dah.tapi x sanggup nak gelak depan budak-budak tu.. 

tapi normal la kan mende tu..masa kecik-kecik zaman aku dulu tu ade gak budak pempuan main kahwen-kahwen tapi ase nye aku tak pernah main kot .. hihi bajet control.. hihihi mana ade laa..aku dulu main brutal-brutal,,xlayan ahh mainan cenggini .. hakhak!

masa kecik-kecik dulu layan main batu tujuh laa..aci redah bendang ( pengalaman dowh main dekat ctu.. sadis kalau dengar cte aku), main masak-masak (nieyh paling famous kowt ) hihi main kad tepuk larh, main galah panjang, main polis tantri want to jaga,polis mati pencuri jaga, main tuju kasut.. mmg penat ahh kalau nak tulis semua tu.. 

so..aku memang rindu lah dengan zaman bebudak aku dulu-dulu.. if boleh putar balik..aku nak stay dekat zaman tu je.. hehehe can?can?  

2 comments :

Brenda Stevens said...

picture speaks 1000 words! and they don't have to be ENGLISH! : )

nice to meet yoU!

aswadz said...

aku minat main konda-kondi ngan tutup tin...