Followers

Friday, July 1, 2011

stereotype !

stereotype again! again and again!

tetibe je kan mood hangin,, hehe ade tak sape-sape yang pernah mengalami situasi macam aku..??

aku sedang bersantai-santai kononnya menikmati permandangan larh..ayah ade dekat sebelah drive keta..tetibe je ade satu keta nieyh bawak serius slow motion..then ayah aku follow dekat belakang keta tu..then ayah aku cakap..

"bawak kete macamkura-kura"

aku juz dengar je,,n then ayah aku dapat peluang untuk potong kete tu,,ayah aku toleh ke kiri,,n he said..

"oohh..perempuan..ptott lah.."

aku juz diam kot,,tp dalam ati,,stereotype lagi..! klo bawak kete slow2,mesti perempuan..mcm lah lelaki xde kan??kn??


4 comments :

cik enul said...

sgt2 setuju...! *tetiba emo*
ader jer laki2 yg bwk kete macam @#$%^&*.... tp perempuan kan penyabar..chewahhh...kita sabr je la ngan perangai dorang nih...hehehhe

Nadia said...

hihih ntahpahepe kn dorg tu,,mcm la lelaki bwk kete lju semedeng..

aswadz said...

aiseh.. aku baru nak komen. tgk komen atas ni agak emosi. jd terbatal niat aku nak komen...

Nadia said...

haha..nieyh ade gaya mcm nk ngutuk je,,nasib baik terbatal niat.. hahaha