Followers

Saturday, May 21, 2011

7 hari mencintaiku


nie novel terbaru Siti Rosmizah,,hehe aku baru beli tadi,,agak cewi di sini yer,,well.well.well.hahaha novel ni juz available dekat popular je eh..ase nye larh sbb ak cari dekat satu lagi bookstore xde la pulak,,dekat MPH ak ta sure coz x pegi lagi.. hehehe tp pe2 pun,,masa nak beli tadi mmg pk 2 ngn 3x gak ahh..mahal siottt,,harga dia around rm30++..hehe rm 32 laa..susah2 je kan aku sebut macam tu,,

aku pun macam nk ambik ngn x nak je,,tgh kering kan skrg tp kalau xambik kang abis lak..rugi.rugi..esh esh.. aku pun dgn muka kesian,,hehe mintk adik aku sponsor jap larh,,hehe dia pun ok je,,hehe

cite dia tatau macam mana lagi coz aku x baca lagi laa tp ape yg aku boleh cakap..novel nie lagi tebal dari novel2 beliau sebelum nieyh,,kalau x..xmahal la kan,,yer dak..? hehe

pluss.. adik aku beli kat aku bende nieyh,, hehhe


aku memang nak beli tapi xbukak pintu hati lagi,,hehe tp alhamdulillah laa,,adik aku beli dekat aku,,tq! hehehe ade macam2 jenis tadi,aku pun pening nak pilih tadi..ade yg mathurat sughra,,ade yg kubro,,ade yg mathurat utk lelaki,,ade mthurat untuk perempuan,,tp ambik ni laa,sughra..hehe adik aku yg suggest..adik aku beli dekat mak aku jugak.. =)

No comments :