Followers

Sunday, May 8, 2011

ada ape dengan 24:7 & gulagula

aku actually baru dapat tau dari rakan fb aku pasal hal ini..selama ni x penah tau la pulak..ciap ade fan page g tp fan page yg -ve larh..hehehe.Band tersebut dikatakan meniru dari kumpulan K-pop..err..aku pun tak paham sebenarnye,,hehe

First sekali pasal satu band gurl nieyh..gulagula nama dia..ingtkan sweet dari mana la..hehe..band ini dikatakan meniru k-pop yang seyes popular..Girl's generation.. :)

gulugula



gaya posing macam k-pop x??hehe



seyes mantop..
haha

kalau nak tow nama ahli group ni...klik la dekat SINI,, :)
Ok tu dah abis bab kumpulan pompuan, adeiii igt pompuan ja ada, rupanya kumpulan lelaki pon ada. Diberi nama kumpulan 24/7, kumpulan ala2 Kpop nie dikatakan tiru kumpulan Ze:a dari Korea tue. Tah la, ada yg kata mcm kumpulan gay pon ada, korang tgk la sendiri bandingkan sama x mcm kumpulan Ze:a tue
see?macam ala2 k-pop x??

alololo sweet nyee...hahaha

yg nieyh serius ak tak tahan nk gelak..haha



nk lagi lebih detail..klik dekat SINI..
band nieyh mmg kena cop gler laa..haha ciap ade fan page lg..tp kene dush!dush laa..tp kan one of thier mmber,,ade wat satu announcement tow x..





xkan ade lagi k-pop tp ade m-pop means dari MALAYSIA,,syes kot ramai yang xmnt dekat band tersebut,,aku pun tak paham,,ampa rujuk la senirk dekat SINI eh..cer baca sendiri,

pesanan dari penaja~ tinggkatkan pretasi..kurangkan kotroversi~ lalalalaala

No comments :