Followers

Tuesday, May 3, 2011

aku punya sifat kebinatangan

haiyaa!! sangat kejam lorh kamu punya tajuk entry.. haha ade aku kesah?

ape mksud tu ek? means aku nieyh pencinta haiwan..animal lovers..hahaha

kenapa?ak xsuka mmbuli binatang..ade 1 kes tu..kucing tu juz masok umah hamba Allah ni..dia halau YA ALLAH.punya la kejam.dia pe hentak topi keledar dkt kucing tu..mow x terkujut (terkejut) kucing tu..ish ish..manusia kejam..kalau aku jadi kucing tu..ak p arghhh arrgghhh (means cakar) smpai xnmpak rupa..biaq pdn muka..

aku suka bagi makan especially dekat kucing larh.. hehehe belakang umah aku serius banyak kucing n setiap ari tiap2 kali nak masak.ade je kucing.so aku pun bagi la kucing makan.tu la rutin harian aku kalau dekat umah..

tapi..aku xsuka pegang binatang,xkira la ..ade bulu..xde bulu ke..ape ke,,setakat serangga or kerengga ak still boleh accept g..other than dat,kirm salam ciap2..bukannya ape..alergic ciket,.huhuhu

No comments :