Followers

Thursday, May 26, 2011

juz mampu geleng kepala T_______T

hurmm 
ekceli aku nak bgtow pasal something
seriusss hot gler

tp tu laa..
ak try bukak balik laman web tu
dh xleyh ahh
mmg wordpress tu dh kena banned or maybe dh kena hack or mybe dh kena ambik tindakan,,
huhuhu

yg ak nak share dekat cneyh.
pasal penulisan dia,,

jerung mnyerang Makkah..ak pun takut tengok pic nieyh..pandai sungguh mengeditnye,, esh esh.

Hari ini Allah swt tengah murka pada seluruh kaum Adam terutamanya umat kesayangannya, yakni umat Islam yang telah jauh sesat. Maka, Allah swt menurunkan bala yang setimpal di Masjidil Haram di kota Mekah Al-Mukaramah, megeluarkan jerung raksasa yang lapar dari perut bumi. Kota Mekah dilanda banjir dan pengunjung-pengunjung beribadat sekeliling baitullah digigit 
dan dinyonyot sepuas-puasnya oleh binatang peliharaan Allah yang istimewa ini! Allahuakbar!!

nieyh la penulisan dia..
fes ak baca
serius seram..
hehe

takut..
dia nieyh mmg xtakut azab Allah tp mengaku agama Islam..
mcm2 dia kutuk pasal Nabi Muhammad S.A.W..nikmat2 Allah.
mintk kita di jauhkan..

auzubillahiminzallik..

2 comments :

Amal Furqan said...

masyallah...manusia zaman sekarang..mmg mcm ni..selagi tak kena bala selagi tu x serik2...
nauzubillahminzalik..semoga dijauhkan dr golongan mcm ni amin~

Nadia said...

tu la,,btol tu.. hehe