Followers

Wednesday, May 25, 2011

rumah sewa

tetiba je gatal jari nak menulis,,hehe btw,,lagi sehari aku akn tingl dekat umah nieyh..pastu ari jumaat nnt ak gerak dengan ex roomate aku a.k.a housemate aku..si anis tu,,hehe hurmmm.. dah nk mula sem baru n aku pun bakal masuk part 5..seriusss aku ase macam dh mmpi,,dah besar aku nieyh yer,,ingtkan aku nieyh still budak belemuih yang dok main ngan  tanah bendang lagi masa kecik2 dulu..hehehe..ok barang semua aku dah ciapkan..dah xde pe2..juz baju je xmasok dlm beg lagi..jap lagi pun aku nak kuar cari meja kecik utk aku study nnt.. =).. ok,,


panas kan sekarang?

pastu kejap pans,,

kejap ujan,,

-


-

-


-

aku dah mula sakit kepala..

ase berdenyut2 je..

jgn dia wat hal sudah.. 

=(

3 comments :

cikji said...

btl..skg dh stat musim ujan panas.
sgt senang kena demam n selsema

Nadia said...
This comment has been removed by the author.
Nadia said...

hurm betul3..hehe sekejap panas,,sekejap ujan,,mcm chipsmore.. :D