Followers

Sunday, May 15, 2011

halimah juling ^_^

huhu entry yg sudah lama tapi tak dilepaskan... hehehe nieyh baru nak release..cite pasal halimah juling.. T___T

* dulu heboh pasal cte halimah jongang..mmg byk kritikan n byk sambutan..cite tu penah jadi kontroversi dalam melodi kowt.. kes watka utama dalam cite ti buat hal.. ciap main kes saman menyaman..hurrmmm.. pproducer dia garang jugak yer,,

ok..berbalik kepada cte halimah juling..tow sape pelakon utama dia?? hukhuk cer teka..hahaha Linda Hashim laa..

wingg,,bakal halimah juling
aku macam curious je macam mana Linda Hashim nak bawak watak sebagai seorang yang juling.. err..even aku pun xpndai nak buat kan.. heheh nk jadi pelakon nieyh mmg ade mcm2 bakat eh.. haha

ok..yang menjadi persoalan dekat cneyh..kenapa tajuk dia agak sensitif..kesian dekat org yang mengalami nasib yang macam tu..halimah jongang tu xpyh cte la..siap ade lagu g..huhu mmg kesian dekat org yang mengalami nasib macam tu..aku still ingt words producer tu.." dlm Malaysia ni ade masyarakat mcm tu..jadi kita nk cerita kepada org ramai ape yg dialami oleh golongn tersebut..kritikan..bla bla" (ayat diubh yer coz aku xbpe nk hafal dialog dia..huhuhu)

wtever la kan..tp ape yg dia buat tu membuat kan org lagi nk mengata pada golongn yg terbabit..malu beb! aku share cket ape yg jadi disebabkan rentetan cte itu..one of the blogger jugak cte nieyh..


Semalam seorang teman memberitahu kisah sedih yang berlaku di kawasan rumahnya. Di situ ada sebuah sekolah rendah, jadi setiap kali menjelang petang, riuhlah kawasan itu dengan gelak ketawa dan senda gurau kanak-kanak yang mahu pulang dari bersekolah.
Kebetulan di sekolah itu ada seorang murid perempuan Tahun Tiga yang mempunyai gigi yang agak jongang. Sejak itu, setiap kali pulang dari kelas, pelajar perempuan ini akan diejek beramai-ramai.
“Halimah Jongang…ha ha ha halimah jongangggggggggg,” kata mereka sambil menyanyikan lagu tema drama berkenaan.
Dan setiap kali itu jugalah pelajar perempuan ini akan tunduk malu sambil berjalan dengan tanpa melihat kiri dan kanan.
see..memang kasi effect la cte nieyh..tatau la pulak nnt macam mn bila versi Halimah Juling tu ada..huhu nnt bagi ada pulak Halimah Rongak..Halimah Bisu..bla bla..dh nk buat sgt kn..buat la,, huhu

No comments :