Followers

Monday, May 16, 2011

once a cikgu forever a cikgu =D

hehehe..once a cikgu forever a cikgu..haha ak dpt wish from my fren.."Hepy Teacher's Day"..thanks fren..serius sweet ayat tu,,hahaha

err..actually ak penah ngajar dekat tadika dulu..after abes SPM..ayah aku cakap..pegi la keje alang-alang cikgu dekat ctu nak pakai ckgu ngajar english ngan arab  : D..ayah cakap wat jadi pengalaman coz ak ade apply maktab time tu,, tp xdpt.. : (..ok..xkesah..hehehehe

konklusinya dekat cneyh,,ak tengok wanita hari ini td,,ase mcm nak nangis pun ade..ak kn cpt tacink pasal bnde2 cenggini..hehehe.. cte pasal scol one of the pengacara whi tu,,gelaran cikgu tu akan bawak sampai mati even kita dh pencen,, =)..ak skrg juz jadi cakgu utk adik2 aku..as i am cikgu pencen now..hehehe


4 comments :

nana tut tut said...

hepi teachers day...hg pon pnah ngajar aku..thanks a lot miss nadia..hihihihi

Nadia said...

haha terharunyee,,hahaha

pRiNCe said...

wah bestnye blog ni.. kalau prince nak datng selalu boley x? hehehe..

Nadia said...

setiap jam pun xpe..amat di alu-alukan ..=)