Followers

Friday, May 20, 2011

well.. bila dah besar cenggini soal hati mesti tak terlepas kan..biase larh..remaja.. hehehe even org yg umo 30an pun ada masalah pasal macam nie,,  hurmmm ape-ape je lh,.. muda lagi kan.enjoy dulu..keh keh kt cneyh aku nk cte pasal err,, fasa dlm mmbina hubungan,, hehehe nk ade relation pun kena ade fasa kan..


1 ) meeting
   
well setiap sesuatu tu msti lah dgn pertemuan kn,, hehe xkira la dkt mana jumpa pun even depan toilet ker??terselisih ke..ape ke..hehe kdg2 terjadi la cinta pandang pertama..love at fes sight.hehe

2 ) the chase

fasa nieyh err mula ape org kta ..hurmm flirt..ngorat..yes..hahaha time nieyh la terjadi,, haha time nieyh la dok usha fb dia..pic dia.cari sape yg kenal dia,,time nieyh la kita tnya,,u suka wrne ape,,u suka makan epe,,ape u buat u buat tiap2 ptg,,ape2 jelh kan ..hehehe

3 ) honeymoon

bila dh berjaya misi ngorat tu,,honeymoon la kan..xde gdoh2 g time nieyh..sweet je rase..time tu ibarat dunia aku yang punya..haha ncet masa tu confem xlepas dari tngn..asyik tit tit tit je,,pastu gayut tiap2 malam..haha

4 ) comfortable

dekat cneyh baru kita tow,,oohh oanas baran gak pk cil nieyh,,oo gelojoh gak mak cik nieyh makan,,macam2 yg akan terserlah,,dulu boleh la cover2 g..kali neyh teserlah cket,,hehe

5 ) tolerance

dekat cneyh la gdoh2 dah start..cket2 je..dulu berkepit 24 jam xpe,,skrg xdah,,mula nk ngungkit kan,,ajak makan sekali pun dh kurg,,nk hangout dgn kawan kononye,,jadi la gdoh2..hukhuk

6 ) downhill

err ak tatau nk describe ahh pasal nieyh.. ak copy paste larh eh,, hehe

                  Dah mula masuk peringkat tarik2 muka, hentak2 kaki, muncung panjang sedepa, kaki rasa nak naik ke muka. Ni lah masanya bila rasa semua benda serba tak kena. Pantang si dia lambat respon kat Skype, kat FB, kat msg, mulalah syak bukan2. Bila bermesej2 pun,

"Dah makan?"
"Dah, u?"
"Dah jugak"
*Bunyi cengkerik*
Amboi! Sebelum dapat, mesej punyalah berjela sampai 2-3 pages. Dah dapat, nak hantar seketul mesej pun berkira. Tu lah orang kata, sebelum dapat berkejar, dah dapat ditinggal-tinggalkan. Masa ni lah mula takde mood nak spend time sesama, mulalah rasa rimas ada partner. Mulalah rasa nak campak hp jauh2... 

7 ) breaking up

huh..kus semngt masa stage nieyh..bila ati dah sehaluan..bila ati dah x suka..jadii mcam mmber ak

" sori la awak,saya rasa kita dah x sealir" 
hahaha serius lawak ahh ayat dia tp dalam ati mmber ak frust gak larh,,

ade gak break up sbb ade org lain yg tngh tnggu,,well terpulang =)


cinta adalah buta,,cinta tidak mengenal usia,paras rupa mahupun kekayaan tetapi dari keikhlasan dari hati setiap insan antara satu sama lain, =)

well kalau ak..ak prefer utk stage 3,,hehe 


No comments :