Followers

Thursday, May 19, 2011

realiti kehidupan

bila dah besar cenggini..kita dah kena pndai buat keputusan..ibaratkn di depan kita ada  2 jalan tp juz satu je yang kita boleh lalu..salah pilih,,rosak la setiap perjalanan yg di lalui,,same goes to our life..cilap kita buat keputusan.. rosak la kehidupan kita =)..xkira la dlm ape jua keadaan even nk khwen pun,.,hehehe buat adik2 yg tngh conpius nk pilh smbung study dekat mn skrg sbb terlalu byk tawaran yg dpt kan..wish u all gud luck,,  ( adik aku pun menghadapi masalah yang sama sampai ak dah penat nk melayan soalan dia ).. istkharah la jwb nye,,hehe

No comments :